Referenser

Stolta över att få hjälpa till.

Här är kan du läsa om några av Essaskogs kunder och projekt.

Vad folk säger om oss

Fantastiskt skickliga och trevliga killar som gjorde oss mer än nöjda. Tveka inte om ni funderar på att ta hjälp med trädfällning: Anlita Essa skog. Vi tog ner 6st 20m björkar som stod för nära huset. Stubb fräste och forslade bort allt löst och dom städade upp efter sig så pass bra att vi knappt behövde räfsa.
Åke Petersson Älgafall
Snabb och smidig hantering av sju stora träd vi hade på vår tomt.
Tony Carlsson Jönköping
ESSAskog hjälpte oss att ta bort 3 stora björkar. De var mycket proffsiga och trevliga och hade dessutom roligt när de klättrade i de höga träden. De tog med sig allt de fällt samt allt stubbfräs som blivet.
Conny Alsen Huskvarna
Väldigt duktig kille som fällde ett oönskat träd. Det var lite trång med utrymme och hus på alla håll men han fällde trädet exakt där han sa att den skulle fällas. Väldigt nöjd med servicen, trevlig kille, professionell och väldigt duktig.
Rafi Macros Jönköping
Proffsiga, trevligt bemötande
Ernst Andersson Jönköping
Fick hjälp med att fälla ett träd som stod dumt till, de fällde det genom att klättra upp i trädet och ta det sektionsvis. Snabbt och smidigt.
Daniel Karlsson Bankeryd
Essaskog

Vill du tycka till om oss?

Om du har några tankar kring hur vårt arbete påverkade dig eller något du vill berätta så för all del gör gärna det, antingen direkt till oss eller via te.x google reviews

google.com/reviews/essaskog