TRÄDFÄLLNING I JÖNKÖPING MED OMNEJD

Träd kan behöva fällas på grund av storlek, ålder eller placering. Tillsammans med dig som kund kommer vi överens om vad och hur vi gör din trädfällning på effektivaste och säkraste.

Det finns flera olika metoder att tillgå vid trädfällning. En del kunder vill endast att vi fäller trädet, andra vill ha hjälp med kvistning och aptering i önskade längder, många önskar också bortforsling av stam och grenverk, vilket vi självklart löser.

TRADITIONELL TRÄDFÄLLNING FRÅN MARKEN

Om omgivningen tillåter fäller vi alltid hela trädet från marken för snabbast och effektivast hantering.

 

SEKTIONSFÄLLNING

Trädfällning via klättring, när trädet står nära hus eller annan känslig egendom så klättrar vi och fäller trädet i sektioner uppifrån. Med denna metod har vi möjlighet att på ett kontrollerat sätt välja storlek på trädets delar som vi exempelvis firar ner till marken.

 

TRÄDFÄLLNING MED SKYLIFT

Är trädet i väldigt dåligt skick pga sjukdom eller skada så att vi bedömer det farligt att klättra, använder vi oss av skylift när vi fäller trädet.

 

 

När du anlitar oss ska du känna dig trygg. All vår personal är utbildad. Essaskog AB är ansvarsförsäkrade via länsförsäkringar.

 

Kontakta oss så kommer ut till dig och ger en kostnadsfri offert, använd dig av vårt kontaktformulär här på hemsidan, eller ring oss. Välkommen till Essaskog.

Kontakta oss för för förslag och offert